Jaa ystävillesi

Rakkaat jäsenemme!

Joulurauha lähestyy. Haluan omastani ja EKANin hallituksen puolesta kiittää teitä kuluneesta vuodesta. Vaikka emme ole pystyneet kokoontumaan niin paljon kuin olisimme halunneet, on ohjelmassamme ollut monipuolisuutta, kun huomioidaan etätoiminnan erilaiset vaihtoehdot. Sitä kautta on voinut, ja voi jatkossakin osallistua kaikkien paikallisyhdistysten tarjontaan ’kotisohvalta’.

Ensi vuosi on liiton 100-vuotisjuhlavuosi. Tulemme juhlistamaan sitä monin tavoin. Monilla teistä saattaa olla tallessa valokuvia EKANin tapahtumista. Jos sattuisi olemaan joku hyvä hetki kaivella niitä esiin, niin otamme niitä mielellään vastaan, paperikopioina tai sähköisesti. Elina Piki kaipaa niitä EKANin oman historiakatsauksen elävöittämiseksi ja Lappeenrannan Marketta Holopainen on keräämässä paikallisyhdistysten kuvakirjaa. Jos vaikka vastaisitte tähän sähköpostiin ensin, mitä on ja missä muodossa, niin sovitaan jatkotoimenpiteistä sen jälkeen.

Missä ovat yhdistyksemme taiteilijat? Taidenäyttelyn energistimme Heidi Pihlatie odottaa yhteydenottoja, pikaisestikin, jos aiotaan saada näyttely aikaan syksyksi 2022. Koska tähän halutaan myös muita paikallisyhdistyksiä, lähetän siitä vielä lisätietoja joulun jälkeen.

Liiton toukokuisessa 100-vuotisjuhlassa tullaan nimeämään kunniajäsenet, yksi kustakin paikallisyhdistyksestä. Pyydän, että vastaisitte tähän viestiin ehdotuksellanne, kuka voisi olla meidän kunniajäsenehdokkaamme ja miksi. Hänen ei tarvitse olla aktiivijäsen tällä hetkellä, jos on aiemmin ollut vaikuttamassa vahvasti yhdistyksemme toimintaan.

Toivotan omastani ja EKANin hallituksen puolesta Rauhallista Joulun aikaa, iloitaan valkeasta joulusta! Terveyttä, voimia, jaksamista ja energiaa tulevalle vuodelle 2022!

Lämpimin terveisin Armi

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]