Jaa ystävillesi

Vuosi on vaihtumassa. Päivät ovat pidentyneet jo minuutin kerrallaan. Kokoontumisrajoitukset ovat voimassa ja kaikki seuraamme, miten omikron vaikuttaa lähitulevaisuuteemme. Onneksi olemme oppineet kokoontumaan etänä ja pienikin tapaaminen kävelypolulla ilahduttaa suuresti. Saimme valkean joulun ja hiihtämään pääsee jo Espoossakin – iloitkaamme tästäkin.

Tammikuun toiminnastamme laitan tähän vain lyhyesti, että voitte merkitä jo kalenteriin. MatkaUnelmia-tapahtumamme on Kuubassa keskiviikkona 12.1.2022 klo 18.30. Löydätte tiedot siitä täältä Click here to join the meeting ja linkki oli myös joulukuun jäsentiedotteessa. Kirjapiiri kokoontuu torstaina 20.1.2022 klo 14 Hanasaaren kahviossa, kts tarkemmin https://ekanry.fi/kirjapiiri-20-1-2022-klo-14/ . Tammikuun kuukausitapaamiseemme Ison Omenan palvelutorin neuvotteluhuoneessa Kaisla  tiistaina 25.1.2022 klo 18 saamme vieraan Opettajat ilman rajoja-toiminnasta https://www.opettajatilmanrajoja.fi/ .

Huomattakoon vielä, että mahdollisuus vierailla Gumbostrandissa Manuela Boscon Pohjolan tietäjänaiset-näyttelyssä https://konstoform.fi/galleria-2/talla-hetkella-2/ on enää vain muutamana päivänä 5.1.-9.1.2022 (keskiviikosta sunnuntaihin). Sinnehän voi mennä pienellä joukolla, kimppakyydein – ellei omikron pelota, koronapassi on hyvä olla mukana. Onko lähtijöitä?

Kiitos kuluneesta vuodesta! Hyvää, energistä alkavaa vuotta 2022!

EKAN ry:n hallituksen puolesta Armi

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]