Jaa ystävillesi

Hei! Vuosi lähenee loppuaan. Meillä on vielä joitakin tapahtumia tälle vuodelle ja aavistus jo ensi vuoteenkin.

EKANin vuosikokous oli 11.11. Siellä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuodesta 2020 ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle. Jäsenmaksu tulee olemaan 35€ varsinaiselta jäseneltä, 10€ opiskelijajäseneltä ja 100€ kannatusjäseneltä. Hallituksesta oli erovuorossa Liisa Hallikainen; hänen tilalleen valittiin Salme Jussila. Muut hallituksen jäsenet ovat Heli Isohookana, Elina Juntunen, Sari Kuusela, Eija Laine, Seija Vaajoensuu. Puheenjohtajana jatkaa Armi Westin.

SANLin liittokokous oli viime lauantaina Keminmaalla. EKAN sai vuoden jäsentekopalkinnon haikupaja-toiminnasta (Hyvä Elina!), 250€. 100-vuotisjuhlinnalla toivotaan näkyvyyttä yhteiskunnassa, uusia jäseniä ja mukavia tapahtumia koko jäsenistölle. Niistä tulee tietoa myöhemmin. Liitto alensi myös ensi vuodeksi yhdistyksiltä perittävää jäsenmaksua. Se on 20€ varsinaiselta ja 5€ opiskelijajäseneltä.

Liitteenä on Kiertotaloustapahtuman kutsu. Toivon, että kiinnitätte huomiota kasviin, josta minä en ainakaan ollut kuullut aiemmin. Se on morsinko. Keltaisesta kasvista uutetaan sinistä väriä, joka näkyy jo mm Marimekon mallistossa. Meille puhumassa on BioColour-hankkeen vetäjä Riikka Räisänen Helsingin yliopistosta. Tulkaa kuulemaan!

Tekemämme digikyselyn pohjalta kokeilemme työpajaa, jossa neuvomme toinen toisillemme hyviä läypuhelimen ja tietokoneen käyttötapoja. Ensimmäinen (ja tämän vuoden viimeinen) työpaja on perjantaina 3.12 klo 9-12 Ison Omenan palvelutorilla, nh Meri. Sinne voi tulla omien laitteiden kanssa. Toivon, että ilmoittautuisitte, ettemme odottele osanottajia turhaan. Antakaa palautetta.

Pikkujouluisin terveisin EKANin hallituksen puolesta Armi

KirjapiiriKe 24.11. klo 14Kirjoina Benedict Wells: Yksinäisyyden jälkeen, Emmi Itäranta: Kuunpäivän kirjeet, Richard Powers: SuopeusHanasaaren kahvio

Nettisivujen ylläpitoon koulutustaPe 26.11. klo 9-12Ison Omenan nh MeriJos kiinnostaa WordPress-tuotteen käyttö nettisivujen hallinnassa, tervetuloa!
DigityöpajaPe 3.12. klo 9-12Neuvotaan toinen toisiamme älypuhelimen tai tietokoneen käytössäIlmoittautuminen sähköpostilla ekan.naiset@gmail.com
PikkujouluteatteriLa 27.11. klo 14Ryhmäteatterissa Kari Hotakaisen kirjaan Jumalan sana perustuva esitys https://www.ryhmateatteri.fi/ohjelmisto/jumalan_sana  Liput noudettu, lähtijöitä 26.
KuukausitapaaminenTo 9.12.klo 18PERUUTETTU 
LeidilounasTo 9.12. klo 13Ravintola Factory (Ison Omenan 2. krs, vanhalla puolella, Intersportia vastapäätä)Pyydämme ilmoittautumiset Liisa Hallikaiselle, puh. 050 3021886 viimeistään edellisenä päivänä.  
Kiertotaloudella kestävään kehitykseen (pääkaupunkiseudun yhteinen tapahtuma)  Ti 14.12. klo 18Kuulemme BioColour-hankkeesta, alustajana sen vetäjä, dosentti Riikka Räisänen Helsingin yliopistosta. Kts myös liite  Click here to join the meeting
Tammikuu 2022   
Manuela Bosco  – Pohjolan Tietäjänaiset  Viikko 1/2022Gumbostrand, näyttely päättyy 9.1.2022Kimppakyydeillä. Antakaa palautetta, kiinnostaako tämä.
MatkaUnelmiaKe 12.1. klo 18.30Tapaamme KuubassaClick here to join the meeting
KuukausitapaaminenTi 25.1. klo 18Ison Omenan nh Kaisla 
    

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]