Jaa ystävillesi

Meillä on ensi viikolla kolme tapahtumaa, joihin toivoisin vilkasta osanottoa. Professori Mika Maliranta, tällä hetkellä Palkansaajien Tutkimuslaitoksen johtaja, esitelmöi ja alustaa keskusteluamme maanantaina 6.9. klo 18 otsikolla Digitaalisuus, tuottavuus, ”luova tuho” ja tasa-arvo. Meillähän piti olla hänen esitelmänsä viime keväänä, mutta teknisten ongelmien vuoksi se piti keskeyttää. Vaivaamme häntä sikäli nyt toista kertaa. Tässä välissä hän on siirtynyt kilpailu- ja kuluttajavirastosta palkansaajien tutkimuslaitokseen.  Linkki tapahtumaan Click here to join the meeting

Leidilounas on keskiviikkona 8.9. klo 12 Tapiolassa Ainoan Bistro O Matissa, 3. krs. Pyydämme ilmoittautumiset Liisa Hallikaiselle, puh. 050 3021886 viimeistään edellisenä päivänä.

Aloitamme oman yhdistyksemme kuukausitapaamiset joka kuukauden toinen torstai eli nyt syyskuussa 9.9. klo 18 Ison Omenan neuvotteluhuoneessa Meri  ja keskustelukumppaniksemme saamme Mannerheimin Lastensuojeluliiton edustajia. On kiinnostavaa kuulla heidän toiminnastaan ja miettiä, löytyykö sieltä ideoita myös meille.

Ja jos ehditte lukemaan tämän viestin pikimmiten, niin muistutan myös huomisesta kirjapiiristä, siis torstaina 2.9. klo 19 Click here to join the meeting

UUTTA! Järjestämme syksyn ensimmäisen opastetun kävelyn edellisen jäsenkirjeen tiedosta poiketen perjantaina 24.9. klo 15-17. Tapiolassa. Ilmoittautuminen tarvitaan 17.9. mennessä joko vastaamalla tähän postiin tai ilmoittautumalla Liisa Hallikaiselle, puh. 050 3021886. Opastus on osanottajille maksuton, käytämme saamaamme Espoon kaupungin kulttuuriapurahaa. Lähtöpaikka on Keskustornin ja Häikästynyt -patsaan edessä ja kierros päättyy WeeGeen eteen. Oppaanamme on Mari Anthoni, jonka kuvaus jäljempänä.

Syyskuun alun terveisin Armi

Suositellut julkaisut