Jaa ystävillesi

Helsingin kaupunki rahoittaa naisten johtajuustaitojen kehittämishanketta: Nuorten naisten johtajuuskoulu. Hanke kehittää 15-29-vuotiaiden naisiksi identifioituvien johtajuustaitoja sekä uskallusta ja itsevarmuutta pyrkiä johtajuustehtäviin. Hankkeella pyritään vähentämään sukupuolten välistä epätasa-arvoa, joka on edelleen varsin merkittävä ongelma Suomessa. Kaikista maan johtajista vain noin 38 prosenttia on naisia. 

Toiminta on täysin maksutonta ja pitää sisällään kurssikokonaisuuksia, tilaisuuksia, tapahtumia sekä mentoriohjelman. Lisäksi hankkeessa pääsee toimimaan myös vapaaehtoisena ja siten kerryttämään kokemusta itselle mielekkäistä tehtävistä. Kaikki toiminta on interaktiivista ja keskittyy kehittämään ja voimaannuttamaan osallistujia tekemisen kautta. 

JOHTAJUUS JA ITSENSÄ HYVÄKSYNTÄ-TYÖPAJA 

17.6 klo 17.30-19.00 on työpaja 16-29-vuotiaille naisille johtajuudesta ja itsensä hyväksymisestä. Tarvitseeko kaikkea osata etukäteen? Haittaako virheet? Miten huijarisyndrooman kanssa selviää? 

Työpajassa kuullaan naisjohtajien uratarinoita, keskustellaan huijarisyndroomasta, itsensä hyväksymisestä sekä rohkeudesta heittäytyä uusiin haasteisiin vaikka ei vielä osaisikaan kaikkea. Työpaja pidetään NNKY:n tiloissa Mechelininkatu 15, 00100 Helsinki. Ilmoittaudu 15.6 mennessä: https://forms.office.com/r/0QJjvPGJ3x. Julkaisemme heinäkuun ohjelman ensi viikolla.  

Hankkeeseen voi tutustua tarkemmin https://www.hnnky.fi/nuorten-naisten-johtajuus/ ja hanketta sekä tulevaa toimintaa voi seurata instagramissa @nuorijohtajuus. 

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]