Jaa ystävillesi

Tallinna – sopivasti erilainen, sopivasti  lähellä

Parin vuoden hiljaisemman kauden jälkeen suomalaiset ovat taas löytäneet tiensä Tallinnaan. Ja mikäpä löytäessä! Tallinna ei pandemian aikana ole todellakaan jäänyt lepäilemään laakereillaan, vaan kaupunkiin on tullut monenlaista uutta kiinnostavaa nähtävää ja vanhat tutut paikatkin ovat voimissaan. Tallinna on turvallinen lähikohde, jossa kuitenkin saa aina sopivasti ulkomaanmatkan tunteen.

MatkaUnelmien illassa tutustutaan, millaisissa kohteissa Tallinnassa kannattaa käydä juuri nyt. Mietimme sopivia kohteita sekä aikuiseen makuun että perhematkailuun. Tutustumme Tallinnan ravintolatarjontaan, selvitämme, miten Tallinnassa kannattaa liikkua ja millaiselta näyttää kesän tapahtumatarjonta.

MatkaUnelmia Tallinnaan tarjoilee Visit Tallinnan markkinoinnin projektipäällikkö Silja Hurskainen.

Mitä, jos lähtisi kiertämään Viroa Tallinnan ulkopuolelle?

Yhä useampia suomalaismatkustajia houkuttelevat Tallinnan lisäksi maan pienemmät ja idylliset paikat, paikalliset kulttuurielämykset ja virolainen ruoka. MatkaUnelmien illan toisessa osassa vieraillaan Viron toiseksi suurimmassa kaupungissa Tartossa, poiketaan hurmaavaan kesäkaupunki Haapsaluun, kuullaan vinkkejä kartanolomaan ja Viro Unesco-kohteisiin, unohtamatta ravintolauutisia, suosituksia pienpanimojen ja siideritilojen vierailuille sekä nostoja vilkkaasta tapahtumakesästä.

MatkaUnelmien illassa kierretään Viroa Visit Estonian asiakkuuspäällikön Malle Kolnesin kanssa.

  Lähde Viroon, nyt on sen aika! Klikkaa tästä  Click here to join the meeting

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]