Jaa ystävillesi

Jäsenkirje 1.3.2021

Maaliskuulle ohjelmassamme on vain etätapaamisia, kuten varmaan arvaatte. Korona leviää edelleen. Onneksi rokotuksetkin etenevät. Ja aurinko paistaa, linnut laulavat keväisessä säässä – ainakin muutaman päivän. Ne kannattaa hyödyntää, loppuviikolla tulee taas talvisempaa.

Niitä onkin runsaasti. Kaikkiin en pysty vielä laittamaan linkkiä, mutta tapahtumat ovat taulukossa ja lisätietoja liitteenä tai tässä perässä. Saimme helmikuisen Digitalisaatiolla tasa-arvoon puhujamme Minna Lammin esitysmateriaalin, joka on myös liitteenä. Saimme häneltä lisäksi kutsun kahteen tapahtumasarjaan: Pitäisikö huolestua digitalisaatiosta ja Tiede kohtaa kuntavaalit. Niistä molemmista tietoa liitteenä.

Hallituksemme kokoontui viime tiistaina 23.2.2021. Päätimme, että omia jäsentapahtumiamme tulee olemaan säännöllisesti kerran kuukaudessa. Palaan niiden aikatauluun myöhemmissä kirjeissä. Voimme ruveta miettimään taas opastettuja kävelykierroksia, kunhan säät lämpenevät ja kelit paranevat.

Alla taulukon muodossa tapahtumia, joihin kannattaa osallistua. Tarjoudun myös järjestämään kahden välisen harjoittelutuokion, jos voin sillä madaltaa osallistumiskynnystänne.

Lämpimin terveisin

EKANin hallituksen puolesta Armi

PäiväKelloTapahtumaLinkki tai muu tieto
31.315-17Terveys- ja sosiaalipalvelujen käytännön järjestämisen edellytykset.Linkki
29.315-17Minkälaisia investointeja kuntien infrastruktuurin digitalisaatioon?Linkki
24.315-17Kuinka energia- ja maankäyttöasiat ratkaistaan isoissa kunnissa?Linkki
24.314Kamu: Livet i Esbo centrum under sex decennier –
från landsbygd till stad
Linkki
23.317EKANin vaalipaneeliClick here to join the meeting

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]