Jaa ystävillesi

Vappurieha on ohi ja kevään tulo etenee

Ohjelmassamme on seuraavaksi Mari Anthonin luento kahvitarjoiluineen Tapiolan kirkon pylvässalissa. Ilmoittautuminen on välttämätön ja sen ehtii tehdä vielä vastaamalla tähän viestiin viimeistään huomenna keskiviikkona 4.5. Esite tapahtumasta on vielä liitteenä.

Leidilounas on torstaina 12.5. klo 13 Ison Omenan ravintola Factoryssä.

Pääkaupunkiseudun yhteiseen teemaan Hyvinvointi ja elämänkaaren vaiheet liittyvä meidän järjestämämme etätapahtuma ”Uusille urille aikuisopiskelijana” on maanantaina 16.5. klo 18. Linkki siihen Click here to join the meeting ja esite liitteenä.

Espoon liike- ja virkanaiset kutsuu meidät tiistaina 17.5. klo 18.00 Tapiolan Palvelukeskukseen, Länsituuli 1 A, 3. krs. (Etolan viereinen rakennus), jossa

Tuuli Kuutti kertoo omakohtaisista kokemuksistaan ”Nainen maanpuolustuksen parissa”. Hän on yksi suomalaisnaisista, joka kävi armeijan ensimmäisten naisten joukossa sekä on myös palvellut rauhanturvatehtävissä Kosovossa. Lisäksi hän on ollut mukana Sotilaskotitoiminnassa yli 30 vuotta. Tervetuloa tilaisuuteen!” Ota ystäväsikin mukaan! Tarjolla kahvi ja pieni suolainen. 

Ilmoittautumiset 10.5. mennessä leena.pekkola@gmail.com.

Seuraava jäseniltamme on tiistaina 24.5 klo 18 piknikinä Puolarmaarissa tai huonon sään sattuessa Meri-neuvotteluhuoneessa Isossa Omenassa. Tarkempaa tietoa tulee lähempänä tapahtumaa.

Kevään viimeinen MatkaUnelmia suuntaa Tallinnaan keskiviikkona 1.6. klo 18:30. Linkki siihen Click here to join the meeting.

SANLin paikallisyhdistykset kuvina kattava teos on julkaistu. Se on saatavilla sekä nettiversiona että paperisena. Liitteenä on ohjeet tilaamisesta. Omani olen tilannut, maksanut ja saanut jo nettiversion. Jos saan paperiversion ennen maanantaita, otan sen mukaan Tapiolan kirkolle maanantaina. Tässä myös linkki minun nettikappaleeseeni Näin avaat sähköisen kuvakirjasi. Voit kokeilla, tabletilla varmaan miellyttävin.

Ja paras sitten pohjalla: tässä linkki oman yhdistyksemme esittelyvideoon https://www.youtube.com/watch?v=kI37cmj3CYU . Muutkin yhdistykset löytyvät kyllä, SANLin toimistolta tulee tiedote lähiaikoina.

Tervetuloa loppukevään tapahtumiimme!

EKAN ry:n hallitus,

puolesta Armi

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]