Jaa ystävillesi

Jäsenkirje 1.4.2021

Kevät on jo pitkällä ja päivät lämpimiä. Meri on sula ja vesilinnut löytäneet uimapaikkansa. Mutta korona ei ole hellittänyt otettaan. Otankin huonot uutiset ensin. Huhtikuulle ei ole tulossa lähitapaamisia.

Hyviä uutisia onkin paljon enemmän. Yhdistyksemme hallitus kokoontui viime perjantaina. Pyrimme jatkamaan opastettuja kävelykierroksia lähialueilla, mikäli suinkin mahdollista. Selvitämme mahdollisuutta saada avustusta toimintaamme eri tahoilta, mm. Espoon kaupungilta. Haemme yhteistyötä joidenkin espoolaisten yhdistysten kanssa. Yhteyttä on otettu liike- ja virkanaisiin sekä Zontiin. Opiskelijayhteistyötä on koetettu herätellä mm. vaalipaneelin osalta. Sääntömuutos on valmiina ja odottaa yhdistyksen ylimääräistä kokousta. Siihen tulee erillinen kutsu. Liittokokoushan viime marrasuussa vahvisti liiton säännöt ja yhdistysten mallisäännöt. Patentti- ja rekisterihallituksen käsittely on kestänyt näin kauan, mutta nyt olemme valmiit etenemään asiassa. Yhdistyksemme nettisivu-uudistus pääsee etenemään. Olemme saaneet lukiolaistytön työhön kahdeksi viikoksi OP-pankin kesäsetelillä. Hän on toteuttanut Vantaan yhdistyksen nettisivut viime kesänä. Kaikkien näiden toimien yhtenä pontimena on sekä nykyisten jäsenten virkistäminen että jäsenmäärän kasvattaminen.

Tässä lyhyesti kuulumiset. Laitan taulukkoon taas tietoa etätoiminnasta. Liity mukaan, monimuotoista toimintaa voi harrastaa etänäkin!

Kaunista pääsiäistä ja hyviä ulkoiluilmoja toivottaen

EKANin hallituksen puolesta

Armi

TapahtumaPäivä/klo/ paikka Linkki etätapahtumaan
Torstai toivoa täynnätorstai 1.4. klo 18Kahveille voi joka kerta liittyä tällä Zoom-linkillä  
Runopiirimaantai 5.4. klo 18Aiheena Saila Susiluoto, 2000-luvun runoilija
https://zoom.us/j/97036497049?pwd=VW0zNW04QzVKRm1XK2U4ZndoYVpEQT09

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen verkkopalveluiden avullatorstai 8.4. klo 13Enter ry:n tietoiskuhttps://us02web.zoom.us/j/81672124826   Ilmoita Armille, jos aiot osallistua (kerron järjestäjälle)
Kirjapiiritiistai 13.4 klo 18   Jyväskylän yliopiston professori Terhi-Anna WilskaOnko iällä merkitystä? Digitaalisuus sukupolvia yhdistävänä ja erottavana tekijänähttps://us02web.zoom.us/j/87048869798?pwd=SlpIajcyOVRHZyt6ZmYzY0t3L0VFUT09
Kirjapiiritorstai 15.4. klo 19Kirjat ovat:  * Joel Haahtela: Perhoskerääjä * Philip Teir: Neitsytpolku   Vaihtoehtoina: * Karina Sainz Borgo: Caracasissa on vielä yö  
Click here to join the meeting
Pitääkö huolestua digistä?tiistai 20.4. klo 15Jos raha on vain digiä?
https://www.enchant.fi/stn/pitaisiko-huolestua-digitalisoinnista-20042021
MatkaUnelmiamaanantai 26.4. klo 18.30Kohteena Italia  
Click here to join the meeting

Ylimääräinen vuosikokoustiistai 27.4. klo 17Sääntömuutos jäsenyyden laajentamiseksi
Click here to join the meeting

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]