Jaa ystävillesi

MatkaUnelmat: Venäjä ke 16.2.2022 klo 18.30-20.00

Привет! Privet!

МаткаУнелмат отправляется в Россию!

Venäjä on pinta-alaltaan maailman suurin valtio ja sen alueella on jopa 11 aikavyöhykettä! Nyt MatkaUnelmat kurkkaa tähän itäiseen naapuriin. Maria Averina ja Katja von Brandenburg osallistuivat viime syksynä Matinkylän Auroras-mentorointiryhmään ja nyt he kertovat meille kaikille kotimaastaan ja kotikaupungeistaan.  Venäjällä on pitkä  historia ja se on täynnä mielenkiintoisia faktoja, joista harvat tietävät. Kuulemme mm. Kiovan Venäjästä, Tsaareista, maaorjuudesta, Neuvostoliiton ajasta, Venäjän 1990-lukujen rikollisuudesta, 2010-luvusta, venäläisistä ihmisistä ja nimistä, juhlista ja taikauskosta.

Ketä me olemme?

Maria muutti Suomeen opiskelemaan metsäopistossa ja sen jälkeen opiskeli AMK:ssa johdon assistentiksi, valmistui vuonna 2016 ja asuu nyt Espoossa.  Maria on kotoisin Irkutskista, keskeltä Itä-Siperiaa. Monet ihmiset yhdistävät hänen kotikaupunkinsa vain Siperian karkotuksiin, kylmään ja lumeen. Vaikka se on totta, Maria kuitenkin haluaa näyttää teille eri Siperiaa, joka on aurinkoinen ja jossa on hänen suosikkipaikkansa ​​maan päällä, Baikal-järvi.

Katja muutti toisesta kylmästä paikasta Venäjällä – Murmanskista, napapiirin takaa. Hänen mielestään Suomen etelän kaamos ei ole oikea kaamos. Hän päätti jäädä Suomeen koska rakastui maahan ja halusi olla tällä vähän pidempään. Ja niin kului 11 vuotta.  Hän valmistui restonomiksi Haaga-Heliasta ja ympäristöjohtamisen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta. Eniten hän nauttii metsässä kävelystä, pyöräretkistä ja tanssimista hänen 3-vuotiaan tyttärensä kanssa. 

Добро пожаловать на встречу!

EKAN toivottaa kaikki tervetulleeksiClick here to join the meeting.

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]