Jaa ystävillesi

Taidenäyttely SANLin 100-vuotisjuhlan kunniaksi

AVOIN KUTSU OSALLISTUA SANLin jäsenille/jäsenjärjestöille ja sisarjärjestöille avoimeen 100-vuotisjuhlanäyttelyyn. Kutsu koskee kaikkia akvarelli- tai akryyli/öljymaalauksesta innostuneita taiteilijoita ja harrastajia. Sekatekniikka on sallittua. Näyttelyn työnimenä ovat ”Lasikatot helisemään” ja ”Kanssasisaria ja yhteishenkeä”. Teemaa voi toteuttaa vapaasti.

Näyttelyn suunniteltu ajankohta akvarellitöille on 22.8. – 4.9.2022 Akvart galleria, Humalistonkatu 1, Helsinki (hinta 1500€). Gallerialla on hyvä kokemus valtakunnallisten näyttelyiden järjestämisestä. Akvart ei vastaa valvonnasta, ripustuksesta, avajaisista tai tarjoilusta, mutta kylläkin markkinoinnista. Ehdolla on myös Ava Galleria Pohjoisella Rautatiekadulla (hinta 3 vk näyttelystä 2900€, joka sisältää myös valvonnan, ripustuksen, markkinoinnin, avajaiset + tarjoilut). Siellä hyväksytään kaikki tekniikat. Suunniteltu ajankohta 8.8.-28.8.2022.

Neuvottelut Espoon Tapiolan kulttuurikeskuksen kanssa eivät ole tuottaneet mitään konkreettista ehdotusta.

Suunnittelemme myös kaikkien töiden virtuaalista näyttelyä. Antakaa pikakommentit, kumman vaihtoehdon valitsemme: Akvart  vai AVA!

Työt näyttelyyn valitaan sähköisen hakumateriaalin perusteella järjestelytiimin toimesta.Tarkoitus on ottaa kaikkien halukkaiden töitä mukaan.

Tässä vaiheessa on tärkeää saada selville, ketkä ovat kiinnostuneita osallistumaan (lukumäärä) sekä mitä tekniikkaa osallistujat tulisivat käyttämään. Nämä tiedot auttavat näyttelyn valmistelua. Allaolevat tiedot päivittyvät, kun valinta galleriasta tehty.

Vietetään 100-vuotisjuhlaa iloisissa, luovissa tunnelmissa!

OSALLISTUMISOHJEET

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 31.1.2022 mennessä Heidi Pihlatielle, hpihlatie(at)gmail.com. Näin selviää osallistujien lukumäärä ja valittava galleria. Vahvistamme nämä tiedot kaikille. Sen jälkeen kukin maksaa 15.2. 2022 mennessä gallerian tilille varausmaksun (tilinumero ja varausmaksu ilmoitetaan em. vahvistuksen yhteydessä).

TIEDOT TEOKSISTA

1)Teoksien sähköinen kuvamateriaali tulee toimittaa 30.5.2022 mennessä osoitteeseen ekan.naiset(at)gmail.com. Tätä materiaalia käytetään myös virtuaalinäyttelyyn.

2) Teoskuvien lisäksi viestistä tulee ilmetä taiteilijan yhteystiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puh.nro) sekä maalausten tiedot (teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä ja paspiksia  (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta).

3) Näyttelyyn voi tarjota vv. 2018 – 2022 valmistuneita teoksia, koko maks.70x50cm ja vähintään 30×40 cm. Riittävän hyvälaatuisissa kuvissa teosten tulee näkyä kokonaan lopullisessa muodossaan (ilman paspiksia tai raameja). Valittavien töiden lukumäärä riippuu osallistujien määrästä

4)Näyttelyyn valituista töistä annetaan lupa käyttää kuvia näyttelyn markkinoinnissa kuten tiedotteissa, nettisivuilla yms. Käytöstä ei makseta korvauksia taiteilijalle.

RIPUSTUSMAKSU

Yhteismaksu Akvart Gallerialle on 1500 € näyttelyyn valituilta taiteilijoilta. Jos osallistujia on esim. 15, maksu per osallistuja olisi n. 100 €. Akvartissa valvonnan järjestämme talkoovoimin, samoin ripustukset. Jos valitsemme AVA gallerian (2900€), maksu 15 osallistujan osalta olisi 195€, mihin sisältyy enemmän palveluja.

TEOSTEN TOIMITUS

Ripustusvalmiit, kehystetyt (valkoiset tai mattahopeiset) teokset tuodaan itse tai lähetetään taiteilijan kustannuksella rahtina tai postitse perille kantona näyttelyä edeltävällä viikolla näyttelytilan aukioloaikoina.
Teoksiin taulujen taakse merkitään taiteilijan yhteystiedot ja teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä/paspiksia (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta. Lisäksi lähetykseen ja teoksien taakse tulee merkitä tunnus: ”Lasikatot helisemään”. Toimitusosoite on AKVART Galleria, Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki. AVA Gallerian toimitusosoite on Pohjoinen Rautatiekatu 17 B8, 00100 Helsinki.

Akvartissa näyttelyn valvonnan hoitavat näyttelyyn valitut taiteilijat talkoovoimin. Valvonnasta sovitaan osallistujien kesken. AVAssa valvonta kuuluu hintaan.


VAKUUTUKSET Galleria vastaa vain näyttelynaikaisesta vakuutuksesta, muusta taiteilija itse.


TEOSMYYNTI Akvartissa osuuskunnan jäseniltä ei peritä myyntiprovisiota. Muilta provisio on 30%, mikä vähennetään myyntihinnasta ja loppu tilitetään taiteilijalle näyttelyn päätyttyä. Myös Avassa myyntiprovisio on 30%.

TEOKSET NOUDETAAN näyttelyn päätyttyä näyttelytilasta, jollei gallerian kanssa muuta sovita (esim. takaisinlähetys ulkopaikkakuntalaisille).


LISÄTIETOJA: Heidi Pihlatie, hpihlatie(at)gmail.com, p. 050 322 0506

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]