Jaa ystävillesi

100-vuotisjuhlanäyttelyn valmistelu etenee rivakasti

”Kanssasisaria ja yhteishenkeä”

Hyvät SANLin jäsenjärjestöt ja jäsenet,

Koronapandemia on pikkuhiljaa väistymässä ja rajoituksia poistetaan.Tämä rohkaisee elvyttämään kutsumme SANLin 100-vuotisjuhlanäyttelyyn. Olemme löytäneet sopivat tilat näyttelylle: Galleria Unelma, Tapiola, Kauppiaantie 6. Galleria sijaitsee lähellä Tapiolan kulttuurikeskusta ja metroa, Tapiolan ytimessä. Galleria on Espoon järjestöjen toimitilojen yhteydessä.

Näyttelyyn osallistuminen on:

  • maksuton
  • ei myyntiprovisiota ostetuista töistä
  • ei edellytä valvontaa osallistujilta
  • ei jyrytysmaksua
  • maalaustekniikka on vapaasti valittavissa (vesivärit, akryyli, öljy ym.)

Tarkoituksemme on järjestää myös virtuaalinäyttely verkossa. Tämä helpottaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevien järjestöjen jäsenten osallistumista. Toki kaikki ovat tervetulleita lähettämään töitään Galleria Unelman näyttelyyn. Tilaa on n. 40 taululle, koosta riippuen.

Näyttelyn teemana on ”Kanssasisaria ja yhteishenkeä” (voit ehdottaa iskevämpää nimeä!). Teemaasaa toteuttaa vapaasti valitsemallasi tekniikalla, joko realistisesti tai abstraktisesti. Pääasia on, että voimme yhdessä luoda juhlatunnelmaa!

Näyttelyn suunniteltu ajankohta on syyskuussa 2022.

OSALLISTUMISOHJEET

1) Ilmoita osallistumishalukkuudestasi allekirjoittaneelle mahdollisimman pian, viimeistään 8.3.22.

2)Teoksien sähköinen kuvamateriaali tulee toimittaa viimeistään 30.5.2022 mennessä osoitteeseen ekan.naiset@gmail.com. Riittävän hyvälaatuisissa kuvissa teosten tulee näkyä kokonaan lopullisessa muodossaan (ilman paspiksia tai raameja). Useimmilla kännyköillä saa riittävän hyviä kuvia. Töiden kuvia käytetään näyttelyn esitteissä, markkinoinnissa, nettisivuilla yms.

3) Teoskuvien lisäksi viestistä tulee ilmetä tekijän yhteystiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puh.nro) sekä maalausten tiedot (tekniikka, teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä ja mahdollisia paspiksia  (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta, joka ei ole pakollinen).

4) Näyttelyyn voi tarjota 1-3 työtä. Teosten maksimikoko on puoliarkki ja kehysten väri valkoinen tai hopeanharmaa.  

5) Jyrytysmaksua ei ole, mutta EKAN toivoo pientä maksua 10€ per osallistuja järjestöiltä tai osallistujilta kulujen kattamiseksi (esitteet, virtuaalinäyttelyn tekninen asiantuntija, ripustusapu ym.) 27.5.2022 EKANin tilille FI97 5800 1320 4697 51, viite 1151.

6) Teosten toimitus. Ripustusvalmiit, kehystetyt  teokset tuodaan galleriaan itse näyttelyn avajaisia edeltävänä päivänä (ilmoitetaan myöhemmin) tai lähetetään taiteilijan kustannuksella perille kantona. Teoksiin taulujen taakse merkitään taiteilijan yhteystiedot ja teoksen tekniikka ja nimi, mitat ilman kehyksiä/paspiksia (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta. Lisäksi lähetykseen ja teoksien taakse tulee merkitä tunnus: ”Kanssasisaria ja yhteishenkeä”/EKAN. Osallistuja maksaa vakuutusmaksun näyttelyn ajalta harkintansa mukaan.

Teosten nouto: näyttelyn päätyttyä näyttelytilasta, jollei gallerian kanssa muuta sovita.


Näyttelyterveisin,

Heidi Pihlatie, hpihlatie@gmail.com, p. 050 322 0506

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]