Jaa ystävillesi

NAMASTE!

Tervetuloa vuoden viimeiseen MatkaUnelmia-iltaan.  Heli Isohookana matkasi juuri ennen koronaa Nepaliin. Nyt hän vie meidät pääkaupunki Kathmanduun ja sen ympäristössä oleviin satoja vuosia vanhoihin paikkoihin Bhaktapuriin ja Pataniin. Sieltä matka jatkuu yli 2000 metrin korkeuteen Nagarkotiin, josta on huikeat näkäymät  lumihuippuiseen Himalajan vuoristoon. Mahtavin niistä on maailman korkein Mt. Everest, 8848 metrin korkeudellaan. Nepal on kokemisen arvoinen, kaunis ja historiallinen kohde.

Ja tästä linkki osallistumiseen MatkaUnelmia Nepalissa.

Kiitämme kaikkia MatkaUnelmiin vuonna 2022 osallistuneita ja matkakokemuksista kertoneita.  Tänä vuonna olemme matkanneet  Kuubassa, Venäjällä, Madeiralla, Turussa, Eestissä  ja Tallinnassa, Japanissa ja Nepalissa. Lisäksi olemme tehneet taidematkan.  

HUOM!: SANLin keräys sisarjärjestömme Nepalin Akateemisten Naisten kylien naisten koulutusprojektin tukemiseksi toteutetaan tänä vuonna 1.12.2022-31.1.2023. ks. https://akateemisetnaiset.fi/

On aika hengähtää. Tammikuussa taas tapaamme   – ti 24.1.2023 klo 18.30 Lappeenrannassa! Lappeenrannan Akateemiset Naiset kertovat  meille toiminnastaan ja kotiseudustaan. Aloitetaan vuosi kotimaan kohteella.

Onko sinulla  jokin kohde mistä haluaisit kertoa. Matka-Unelmat on meidän yhteinen SANLilaisten foorumi. Kohde voi olla lähellä tai kaukana, vaikkapa kotimaassa tai toisella puolella maapalloa.  Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voit olla mukana MatkaUnelmissa -meidän kaikkien iloksi.  heli.isohookana@gmail.com tai  puh:  040 7005 888, EKAN ry hallitus.

Nyt toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023

   

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]