Jaa ystävillesi

Hola Cuba! ke 12.1.2022 klo 18.30-20.30

Kuuba  – kiehtova maa Karibialla. Maan historia, vallankumous, Fidel Castro ja Che Guevara, musiikki ja sen rytmit, sikarit, rommi, daiquirit ja mojitot, Hemingway. Havannan 1950-luvun amerikanraudat ja kaupungin vanhaa loistoa heijastavat  jo ränsistyneet  talot,…ihmisten ystävällisyys. ”Hola” –  tämä vain on koettava!

Liisa Hallikainen ja Heli Isohookana kertovat omista matkoistaan. Kohteena tietysti iki-ihana Havanna, Viñalesin laakso, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara ja lopuksi Varaderon upeat hiekkarannat.

Bienvenidos!

Samalla kiitämme kaikkia MatkaUnelmiin tänä vuonna osallistuneita. Upeita kohteita olemme nähneet vuoden aikana: Azerbaijan, Armenia, Tansania, Italia, Myanmar, Etelä-Afrikka, Meri-Lappi ja  kuljimme myös  Leonardo da Vincin jalanjäljillä Italiassa. Nyt on aika hengähtää. Tammikuussa taas tapaamme   – Kuubassa.

Nyt toivotamme  Hyvää Itsenäisyyspäivää, Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022.

P.S. Linkki tälle matkalle on tässä Click here to join the meeting.

Ota yhteyttä, jos sinulla on jokin kohde mistä haluaisit kertoa. Matka-Unelmat on meidän yhteinen foorumi. Kohde voi olla lähellä tai kaukana. Se voi olla maa tai sitten jokin teemamatka. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä:  heli.isohookana@gmail.com tai soita 040 7005 888

Suositellut julkaisut

[instagram-feed]