Jaa ystävillesi

Tervetuloa Espoo Kauniainen Akateemisten Naisten (EKAN ry) joukkoon!

Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yliopistollisen, korkeakoulu- tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut nainen ikään tai työuraan katsomatta. Opiskelijajäseneksi voi liittyä henkilö, joka opiskelee suomalaisessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Jäsenmaksu varsinaiselle jäsenelle on 35 euroa ja opiskelijajäsenelle 10 euroa vuodessa.
EKAN ry:n jäsenenä voit osallistua ajankohtaisiin keskusteluihin, olla mukana edistämässä akateemisten naisten työuraa ja tasa-arvoa, osallistua vapaaehtoistoimintaan esimerkiksi Luetaan yhdessä -, Tehdään yhdessä  – ja Kansainväliset yhteydet-verkostojen kautta. Järjestämme myös kulttuuritapahtumia, retkiä ja tutustumiskäyntejä kiinnostaviin kohteisiin. Voit myös vain silloin tällöin osallistua tilaisuuksiin, jotka sinua kiinnostavat, vaikka kerran lounaalle tai teatteriin.
Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen.

Tietosuojaseloste

Annan suostumukseni lisätiedoiksi merkittyjen tietojeni luovuttamiseen Espoo Kauniainen Akateemiset Naiset ry:n jäsenrekisteriin ja Suomen Akateemisten Naisten Liiton ja sen paikallisyhdistysten jäsen- ja asiantuntijarekisteriin. Tietosuojaseloste, mikä käsittää Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen sekä 24 §:n mukaisen muun informaation, kuten tiedot rekisteröityjen oikeuksien käyttämisestä (tarkastusoikeus, virheen oikaisu, kielto-oikeus sekä menettelytavat niiden toteuttamiseksi), on paikallisyhdistyksen hallituksella.
Jäsenyyden hoitoon tarvittavat tiedot ovat vain paikallisyhdistyksen ja Liiton käytettävissä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
Tiedot säilytetään vain jäsenyyden ajan.

[instagram-feed]