Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

JOULUKUU

10.12. Kirjapiiri klo 17 seuraava tapaaminen on Ison Omenan kahvila Torrefaccionessa. Kirjana on Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys ja vaihtoehtoisena David Nicholls'in Sinä päivänä.

 
14.12. Everstinna klo 13 (lauantainäytös) kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä, hinta 34 €. Liput on myyty ja lunastettu. Tavataan teatterissa!
 

 TAMMIKUU

15.1. klo 12 Leidilounas Tapiolan Garden-hotellissa, ilmoittautumiset Liisa Hallikaiselle.

15.1. klo 18  Ison Omenan Stagella Tehdään yhdessä-hankkeen esittely. . Alustuksen pitää opetusneuvos Marja-Liisa Toivanen Vantaan Akateemisista Naisista. Tehdään yhdessä-hankkeen teemana on ’apua eläkeikäisille ja kotoutumista maahanmuuttajanaisille'. Vantaan yhdistys on toiminut pilottina.

HELMIKUU

11.2. klo 16.30 Naiset ja ilmastonmuutos-sarjan ensimmäinen tapahtuma Helsingin kaupungintalon tapahtuma-aulassa.Puhujana on Eija Hagelberg Baltic Sea Action Groupista ja aiheena ilmastoviisas ruuantuotanto ja kuluttajat.

12.2. klo 12 Leidilounas, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

MAALISKUU

 

10.3. klo 17 Naiset ja ilmastonmuutos-sarjan sarjan toinen tapahtuma Oodissa. Aihealue ilmoitetaan myöhemmin.

11.3. klo 12 Leidilounas,  paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

Marraskuun kirjapiiri

Lisätty 02.11.2018

Kirjapiiri kokoontuu seuraavaksi 7.11.

EKAN kirjapiiri kokoontuu, paikkana Ison Omenan kahvila Retro. Kirjana Kazuo Ishiguron Menneen maailman maalari. Lisätietoa kirjasta ja kirjailijasta mm. seuraavilla sivuilla

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kazuo_Ishiguro

https://www.tammi.fi/kirja/kazuo-ishiguro/menneen-maailman-maalari/9789520400675

https://kirja.elisa.fi/kirjailija/kazuo-ishiguro

 

HUOM! Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kirjapiirin tapahtumiin otathan yhteyttä Heidi Pihlatiehen (hpihlatie@gmail.com), joka hoitaa kirjapiirin jäsenviestinnän ja tapaamisten järjestämisen. Myös uudet jäsenet tervetulleita!