Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

JOULUKUU

10.12. Kirjapiiri klo 17 seuraava tapaaminen on Ison Omenan kahvila Torrefaccionessa. Kirjana on Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys ja vaihtoehtoisena David Nicholls'in Sinä päivänä.

 
14.12. Everstinna klo 13 (lauantainäytös) kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä, hinta 34 €. Liput on myyty ja lunastettu. Tavataan teatterissa!
 

 TAMMIKUU

15.1. klo 12 Leidilounas Tapiolan Garden-hotellissa, ilmoittautumiset Liisa Hallikaiselle.

15.1. klo 18  Ison Omenan Stagella Tehdään yhdessä-hankkeen esittely. . Alustuksen pitää opetusneuvos Marja-Liisa Toivanen Vantaan Akateemisista Naisista. Tehdään yhdessä-hankkeen teemana on ’apua eläkeikäisille ja kotoutumista maahanmuuttajanaisille'. Vantaan yhdistys on toiminut pilottina.

HELMIKUU

11.2. klo 16.30 Naiset ja ilmastonmuutos-sarjan ensimmäinen tapahtuma Helsingin kaupungintalon tapahtuma-aulassa.Puhujana on Eija Hagelberg Baltic Sea Action Groupista ja aiheena ilmastoviisas ruuantuotanto ja kuluttajat.

12.2. klo 12 Leidilounas, paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

MAALISKUU

 

10.3. klo 17 Naiset ja ilmastonmuutos-sarjan sarjan toinen tapahtuma Oodissa. Aihealue ilmoitetaan myöhemmin.

11.3. klo 12 Leidilounas,  paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

Kirjapiiri kokoontui maaliskuussa

Lisätty 25.02.2018

Kirjapiirin maaliskuun kokouksesta.

Kirjapiiri kokoontuu seuraavan kerran 6.3.2018 klo 15.30 -17.30 Ison Omenan kirjaston kokoustilassa Myrsky (604). Kirjana on Amin Maaloufin "Valon puutarhat". Maaloufin nimi on teille ehkä tutumpi Kaija Saariahon oopperojen librettojen kirjoittajan. Maaloufin kirjat ovat historiallisia ja kirjastosta varmaan helposti saatavissa. Jollei em. mainittua kirjaa löydy, voit lukea jonkun muun hänen kirjoistaa (esim. Samarkand, Leo Afrikkalainen). Jos historialliset kirjat eivät kiinnosta, lue vaihtoehtoisesti Paolo Cognettin "Kahdeksan vuorta". Sen teemana on isä-poika-suhde, joka on yhtenä juonteena myös Maaloufin kirjassa. Cognetti sain viime vuomen Italian Strega-palkinnon, oka vastaa meidän Finlandia-palkintoa.

 

 

Terveisin,

Heidi Pihlatie