Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

 

21.3. klo 12 Leidilounas Tapiola Gardenissa

 

27.3. klo 17.30 Sari Kuusela puhuu Tapiolan kirkon pylvässalissa aiheenaan Organisaatiodramaturgia - mitä se on ja miten sitä voi hyödyntää työyhteisöjen kehittämisessä. Sari Kuusela on sosiaalipsykologi, pedagogi ja tietokirjailija (YTT, KL), joka on väitellyt vallasta ja vuorovaikutuksesta johtamisessa ja syventynyt organisaatioelämään. Sari Kuuselan blogi on luettavissa osoitteessa www.organisaatioelamaa.fi 

 

18.5. Kevätretki Orilammelle

Art-EKAN

 

Art-Ekan on EKANin jäsenten taidepiiri, joka perustettiin kesällä 2016. Tähän mennessä se on pitänyt yhden näyttelyn ja lisää on luvassa. Toiminta on täysin vapaamuotoista, siihen voi osallistua millä toteutustavalla tahansa. Tällä sivulla kerromme tapahtumista.

Art-EKAN järjestää akvarellinäyttelyn Tapiolan Galleria Unelmassa, Kauppamiehentie 6 (vanhan Tapiolan apteekin viereinen porras, 2. krs, portaat tai hissi) Näytteillepanijat ovat EKANin jäseniä (Anna-Liisa Järviaho, Maila Lyyjynen ja Heidi Pihlatie). Näyttely on avoinna 15.2. - 9.3. ma 9-18 ja ti-pe 9-15. viikonloppuisin galeria on suljettu. Gallerian yhteydessä on kanttiini, josta voi saada edullisesti lounaan tai jouda kahvit tauluja katsellessa.

Avajaiset ovat 15.2.2018 klo 15-17.30. Kaikki ekanilaiset ovat lämpimästi tervetulleita!